in

Primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, atac fără precedent la adresa opoziției locale și județene

Dragii mei găeșteni, este cel mai important comunicat adresat dumneavoastră.
De 6 ani jumătate trăim împreună bucuriile și realizările, cât și momentele grele. Mi-ați fost aproape și am reușit să mă ridic la nivelul așteptărilor dumneavoastră!
Casa mea, familia mea , viața mea se traduc într-un singur cuvânt : Găești!
Recunosc, de o lună duc o luptă cu mine.
Să vă informez sau nu cu ce se întâmplă în orașul nostru.
Democrația a fost pusă în mare pericol. După cum știți, o colegă, consilier local, pe care am susținut-o, a promovat într-o înaltă demnitate a statului nostru.
Și în acel moment au apărut hienele. M-am trezit în birou cu liderul opoziției, și ca să nu vă las să obosiți cine este, se numește #PopescuClaudiu, domnul acela care a obținut cel mai rușinos scor al #PSD la funcția de primar, din istoria alegerilor locale, traseist politic notoriu și care, și de această dată a fost recompensat pentru rezultatele deosebite cu funcția de administrator public la ADI Apă, plătit cu peste 15.000 lei lunar din banii dumneavoastră, spunându-mi că a fost trimis de stăpânul lui,Președintele Consiliului judetean, să le dau funcția de viceprimar al orașului Găești, că ei , și vorbeau și în numele celor 2 consilieri ai PRO România,nu se vor mai prezenta la 3 ședințe de consiliu local, acesta dizolvând-se.
A intrat în rol și Țuțuianu. Dacă oamenii l-au uitat, a zis să iasă la rampă, interzicându-le celor 2 consilieri să se prezinte la ședințe.
Și a început circul, din cei 8 consilieri ai opoziției, unul se visa viceprimar, altul city manager, altul avea o nepoată care trebuia să ajungă la Primăria Orașului Găești.
Pentru mine cea mai mare dezamăgire este acest tânăr consilier #Buță. Vă amintiți că în campanie sărea prin grădinile oamenilor și le făcea curățenie cu forța, arăta cât de incapabil este primarul.
El n-a înțeles că este copilul lui mama, și ca orice mamă care dorește binele copilului ei, și-a rugat toate cunoștințele să-l voteze și așa a ajuns consilier.
Pentru mine, care am o foarte mare experiență în fotbal, s-a născut talent și moare speranță în politică.
Și să revenim. Nu s- au prezentat la prima ședință, nici la a doua. Ce spune Codul Administrativ: la 3 ședințe nemotivate, consilierii își pierd mandatul.
Ce credeți, acești viteji, când au văzut că nu ține șantajul, la a treia ședință au #rupt clanța de la sala se consiliu, pe care am reparat-o a doua zi!
Oameni buni, suntem în cea mai puternică etapă de dezvoltare a orașului nostru.
Mâine o să aflați că avem proiecte de milioane de euro, dar nu doresc să amestec lucrurile acum.
Vă doresc o seară liniștită!
Al dumneavostră, Primar Grigore Gheorghe!

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Miercuri, 14 iulie 2021, reprezentantul instituției Avocatul Poporului va fi prezent în Târgoviște

Un bărbat de 31 de ani a fost prins băut la volan în Târgoviște