in

Primarul Aninoasei, apel pentru recuperarea unor „bunuri uitate”

Vlăduț Niculae, tânărul primar al comunei Aninoasa, a făcut de curând un apel inedit pe pagina personală de socializare:”Proprietarul autoturismului BMW cu numărul de înmatriculare DB_RMZ, este rugat să își recupereze obiectele „pierdute” în data de 8 mai, ora 15:25, în zona Mănăstirii Viforâta!
Îi avertizez pe toți cei care fac astfel de fapte că luăm în serios prevederile referitoare la aruncarea deșeurilor în locuri nepermise, fiind ultima dată când „rugăm frumos”, urmând să aplicăm sancțiuni conform legii!”

De fapt, bunurile” pierdute” sunt doar gunoaie provenite de la reparația unui autoturism și alte resturi menajere, însă de data aceasta făptașul a fost identificat și pentru început s-a încercat calea cea mai simplă și care nu implică nicio măsură punitivă.

Astfel de fapte devin omniprezente în mai toate localitățile din țară iar gunoaiele aruncate la întâmplare reprezintă o adevărată provocare pentru autoritățile locale. Iată că totuși sunt primari care încearcă sa apeleze prima dată la spiritul civic și abia apoi trece la măsuri legale, care cu siguranță vor avea efect vizibil asupra buzunarelor unora care consideră spațiul verde drept groapa personală de gunoi.

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Investiții noi la Cobia – un sistem de supraveghere video

Amendă usturătoare pentru un cetățean din Cobia