in

Miercuri, 14 iulie 2021, reprezentantul instituției Avocatul Poporului va fi prezent în Târgoviște

Miercuri – 14 iulie 2021 – intre orele 10:00 – 14:00, reprezentantul instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploiesti va fi prezent în municipiul Targoviste, pentru a acorda audience cetațenilor din județul Dambovița si pentru a primi petiții.
Activitatea se va desfasura la sediul Consiliului Județean Dambovița, situat in municipiul Targoviste, Piața Tricolorului, nr. 1, in spațiul pus la dispozitie in acest scop.
Cetafenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului in mod gratuit, fara percepere de taxe.
Pentru operativitate, dar si pentru respectarea unor masuri de siguranta medicala, recomandam ca persoanele interesate sa solicite telefonic la numarul 0244 – 593 227 o programare prealabila, iar la momentul acordarii audienței sa prezinte o cerere din care sa rezulte pe scurt problemele cu care se confrunta, precum si documente justificative, in copie.
Pentru acces, persoanele care solicita audienta trebuie sa respecte formalitatile prevazute de Ordinul nr. 874/2020 privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protiecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS-CoV-2 pe durata starii de alerta, cu modificarile si completarile ulterioare: purtarea măștii de protecție, trial epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mainilor.
Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon al Biroului Teritorial Ploiestial institufiei Avocatul Poporului 0244 – 593 227.
Totodata, cetatenii care doresc sa se adreseze institufiei Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Ploiesti pot transmite cererile și prin poșta, pe adresa biroului din municipiul Ploiesti. B-dul Republicii nr. 2-4, intrarea H, etajul I, camera 155, judetul Prahova sau prin e-mail pe adresa avpprahova@avp.ro. Programul de audiente la sediu si de dispecerat este urmatorul: luni-miercuri in intervalul orar 10.00-14.00, marti si joi in intervalul orar 12.00- 16.00.
Reamintim cetatenilor ca, institufia Avocatul Poporului este o autoritate publica autonomă si independenta fata de oricare alta autoritate publica din Romania si are drept scop apararea drepturilor si libertaților persoanelor fizice in raporturile acestora cu autoritățile publice.

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Școala Moroeni angajează. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

Primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, atac fără precedent la adresa opoziției locale și județene