in

GĂEȘTI – Un tânăr în vârstă de 23 de ani și o femeie în vârstă de 40 de ani au fost reținuți fiind bănuiți de furt calificat

La data de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din Găești, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 19 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, s-a stabilit faptul că, în cursul lunii august, bănuitul ar fi sustras diverse bunuri din două locuințe din orașul Găești.

Totodată, ca urmare a activităților de cercetare penală desfășurate sub coordonarea procurorului de caz, pe parcursul zilei de ieri, o femeie de 40 de ani, din Găești, a fost reținută pentru 24 de ore, aceasta fiind bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că femeia, în ziua de 9 august a.c., ar fi sustras din portofelul unui bărbat 1.800 de euro și 2.000 de lei.

Cea în cauză va fi prezentată astăzi, 19 august, Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Pentru probarea activității infracționale, în cele două cauze, polițiștii au efectuat 7 percheziții domiciliare și au pus în aplicare 8 mandate de aducere.

Menționăm că o parte dintre bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești continuă activitățile de cercetare sub coordonarea procurorului de caz, pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

50 de copii din Republica Moldova, se află în tabară în județul nostru

Cinematograful „Independența” din Târgoviște se redeschide de „Zilele Cetății”.