in

Contești – Acțiune a polițiștilor dâmbovițeni, organizată în colaborare cu comisarii de la Garda Națională de Mediu

Astăzi, 26 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de comisarii de la Garda Națională de Mediu, au organizat o acțiune, în localitatea Contești, județul Dâmbovița, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele legale privind colectarea și tratarea vehiculelor scoase din uz și a legislației privind colectarea deșeurilor feroase sau neferoase.

La acțiune au participat 65 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, 40 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița și de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, alături de 20 de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu din cadrul Comisariatului General, al comisariatelor județene Dâmbovița și Argeș și al Comisariatului Municipiului București.

În cursul zilei, au fost efectuate verificări la 13 societăți comerciale, precum și la mai multe persoane fizice care desfășoară activități de colectare a deșeurilor reciclabile.

Urmare a acestor controale, Garda Națională de Mediu a aplicat 5 amenzi contravenționale, în valoare totală de 35.500 lei, unor persoane fizice, pentru lipsa actelor de reglementare privind activitatea de colectare a deșeurilor.

Acțiunea va continua până la sfârșitul săptămânii, urmând ca, la finalul verificărilor, să revenim cu noi informații referitoare la acest control.

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rezultate finale Cupa AJF DÂMBOVIȚA

Sorana Cîrstea în semifinale la Strasbourg