in

Cinematograful „Independența” din Târgoviște se redeschide de „Zilele Cetății”.

Au debutat și lucrările de modernizare și sistematizare a infrastructurii stradale din zona Cinematografului „Independența”!

„Au început lucrările de reabilitare a tramei stradale din jurul Cinematografului Independența. Este vorba de lucrările de realizare a parcării care va deservi Cinematograful Independența, a străzii din vecinătate, astfel încât zona respectivă să fie puțin sistematizată. La momentul „Zilelor Cetății” cinematograful va fi finalizat, vom avea încă un obiectiv de investiții important pentru municipiul Târgoviște. Vom aproba în următoarea ședință de Consiliu Local și înființarea unui serviciu special pentru gestionarea Cinematografului Independența… Sigur că în primă fază Teatrul Municipal se va ocupa de ceea ce înseamnă gestionarea cinematografului, vom vedea pe parcurs dacă vom găsi o altă modalitate de administrare, deocamdată Teatrul Municipal se va ocupa de cinematograf.

Eu sunt convins că va fi un loc foarte frumos și va fi frecventat de târgovișteni. Cinematograful Independența este un simbol al municipiului Târgoviște și mă bucur că în cele din urmă, dintr-o ruină în mijlocul orașului, cinematograful a fost transformat într-un cinema, într-o sală multifuncțională, într-o sală care are toate dotările și veți vedea că va arăta foarte bine și în interior. Sunt multiple intervenții nu numai pe zona de reabilitare efectivă a clădirii, ci și pe ceea ce însemnă un cinematograf modern, așa cum trebuie să fie în zilele noastre.

În acest moment nu știu dacă mai există cinematografe funcționale în municipiul Târgoviște, dar chiar dacă mai sunt Cinematograful Independența sunt convins că are un loc special în inimile târgoviștenilor, fiind așa un simbol al orașului, care la un moment dat reprezenta poate singurul punct de atracție din acest oraș. Poate unii vor intra pentru prima dată, cei mai tineri, în Cinematograful Independența, eu abia aștept să-l redeschidem și abia aștept să-l și utilizăm. Repet, întreaga zonă va fi sistematizată, va avea și o parcare, nu vor fi foarte multe filme pe zi, vom vedea și în funcție de cerere cum se va face acest lucru… Se vor putea cumpăra bilete și de pe online, va fi ceva foarte modern și în acord cu ceea ce se întâmplă acum pe piața cinematografiei. De asemenea și filmele vor fi unele de actualitate, din box-office, modalitate de plată și așa mai departe este o cotă parte din valoarea biletelor, așa că vom vedem cum îl va pune în valoare și îl vom face cât mai atractiv pentru târgovișteni.

Finanțarea este prin Compania Națională de Investiții, el trebuie să fie cinematograf, dar sala multifuncțională permite organizarea mai multor activități. Vom vedea ce evenimente culturale va putea organiza și Teatrul. Vom încerca să utilizăm potențialul și pe zona aceasta culturală, dincolo de vizionarea de filme”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

GĂEȘTI – Un tânăr în vârstă de 23 de ani și o femeie în vârstă de 40 de ani au fost reținuți fiind bănuiți de furt calificat

90 de posturi disponibile la Arctic Ulmi