in

Rezultate finale Cupa AJF DÂMBOVIȚA

Centrul turistic de natație din Târgoviște a fost gazda unei frumoase ediții a Cupei organizată de noua conducere a AJF DÂMBOVIȚA, condusa de către Ciprian Prisăcaru. Dacă în finala mică Străjerii Târgoviște au defilat lejer pe parcursul celor 90 de minute, învingând cu 6-0, un scor de tenis, pe cei de la liceul sportiv din Nucet, nu același lucru îl putem spune despre finala mare.

Meciul a fost foarte disputat încă de la început, ambele echipe jucând foarte rapid, mizând pe un schimb rapid de pase, care sa prindă adversarul în imposibilitate de apărare. Fazele au alternat cu rapiditate la ambele porți, însă prima repriză avea sa lase tabela intactă. În cea de a doua repriză, portarul celor de la Chindia a comis un fault în careu în minutul 50, iar penalty-ul a fost executat foarte bine de către Ene, care a trimis mingea în plasa laterală a porții apărată de portarul Tudor.

Sfârșitul meciului a fost un adevărat calvar pentru CSȘ TÂRGOVIȘTE, aceștia fiind nevoiți sa joace în inferioritate numerică după un cumul de cartonașe galbene al lui Enache. În ciuda asalturilor furibunde a celor de la Chindia, golul egalării nu a mai venit, fluierul de final al centralului găsind prăbușiti pe teren jucătorii pregătiți de Sică Bârdeș.

Felicitări organizatorilor pentru calitatea serviciilor oferite, aceștia reușind să facă o transmisiune live de la fața locului, atât pentru finala mică cât și pentru finala mare, un

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Produlesti – amendat pentru aruncarea gunoaielor în locuri nepermise

Contești – Acțiune a polițiștilor dâmbovițeni, organizată în colaborare cu comisarii de la Garda Națională de Mediu