in

Cupa AJF Dâmbovița, fotbalul a revenit!

Meciul de deschidere a Cupei AJF Dâmbovița, desfășurat pe terenul de la baza de agrement Târgoviște, a adus față în față AFC Chindia Târgoviște și pe GȘA Nucet. O primă repriză dominată categoric de jucătorii de la Nucet, care au atacat pe ambele flancuri, însă fără prea multe șuturi spre poartă, a lăsat tabela de marcaj intactă. Nu știm cum și-a motivat jucătorii la pauză antrenorul celor de la AFC Chindia, fostul divizionar A, Sică Bârdeș, însă orice ar fi făcut, a dat rezultate. Un cu totul alt meci a fost in repriza secundă, unde atacurile s-au dezlânțuit la ambele porți, iar în urma unui atac al lui Marian Andrei, portarul celor de la Nucet a avut drept singură soluție de salvare, faultarea care a dus la un penaty. Penalty frumos executat pe centrul porții de Iulian Zamfir, le-a adus primul gol fotbaliștilor din Târgoviște, și totodată a animat tribunele, în care, deși puțini spectatori, fotbalul s-a trăit la fel de intens.

Câteva faze mai târziu, o lovitură de corner avea să stabilească faza meciului, unde, dintre 3 adversari, Amuza Robert a reușit să se înalțe și să marcheze cu capul din careul mic.

Felicităm organizatorii pentru silința de a aduce din nou fotbalul în atenția publicului, și le mulțumim echipelor participante care au depus un efort financiar destul de consistent, întrucât fiecare echipa a trebuit să-și testeze jucătorii pentru covid.

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Avertizare hidrologică

Pericol public descoperit la un centru de fier vechi