in

Chindia Târgoviște a învins Dinamo cu scorul de 1-0, în etapa a IV-a din Liga 1

Chindia Târgovişte a învins, duminică, pe teren propriu, la Buzău, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Dinamo, în etapa a IV-a a Ligii I.

”Astăzi, Dinamo nu a avut niciun şut pe poartă, nu pot să spun că a avut o ocazie clară de gol sau nu cred că greşesc. A avut în prima reprizî Moldoveanu sau Mihaiu la o respingere greşită a noastră o reluare din 6 sau 7 metri peste poartă.
Astăzi am fost o echipă pragmatică, o echipă care a reuşit să-şi depăşească o presiune pe care galeria lui Dinamo a pus-o. Şi vreau să-i felicit pe această cale, domne au fost incredibili. Efectiv îsi poatra jucatorii spre evolutii bune”, a spus Emil Săndoi.

Daniel Popa a centrat în careu, iar Florea a marcat primul său gol în actuala ediţie de campionat.
Chindia a avut de două ori în aceeaşi fază şansa să se desprindă, dar Eşanu a scos reluarea lui Popadiuc, iar Florea a reluat apoi pe lângă poartă.
Dinamo a presat până în final, însă n-a reuşit să încrie, iar Chindia a reuşit prima victorie în acest campionat.
VEZI REZUMATUL MAI JOS

”Nu pot să spun că talisman, mă bucur că am revenit, că echipa a caştigat, mă bucur că avem un început ca şi anul trecut. Adică o victorie cu Dinamo, iar după, sper să avem acelaşi parcurs ca şi anul trecut dacă nu, mai bine.
Da, a fost cald, dar nu la fel de cald ca în Japonia, a fost umiditate de 80 la suta, deci pot sa spun ca sunt obişnuit. Cei de la Farul nu m-au mai vrut, Chindia era singurul club care ma voia în momentul respectiv şi am ales să continui la Chindia”, a spus Marco Dulca la sfârşitul meciului.

În urma acestui rezultat, primul succes al Chindiei din acest sezon, formaţia din Târgovişte urcă pe locul 11, cu patru puncte.

Echipele de start:

Chindia: D. Moldovan – T. Căpuşă, Celea, Baxevanos, C. Dinu – Matiş, P. Iacob, M. Dulca, Popadiuc – D. Popa, D. Florea
Rezerve: Căbuz – Cherchez, Roumpoulakou, A. Şerban, Martac, L. Corbu, Kocic, M. Şerban, Ad. Ioniţă

Dinamo: Eşanu – Giafer, Ehmann, R. Grigore – G. Creţu, Al. Răuţă, S. Filip, A. Mihaiu – D. Sorescu, R. Moldoveanu, A. Bani

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Percheziții domiciliare la o traficanții de droguri

Un bărbat de 30 de ani, reținut de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale