in

Andrei Rădulescu, în viteză către campionatul mondial de karturi electrice

Andrei este un copil din Valea Mare, Dâmbovița. Urmează cursurile la zi, la școala Șerban Cioculescu, la fel ca ceilalți copii de vârsta lui și, la fel ca orice copil, are pasiuni. Fotbalul și automobilismul se bat pentru câștigarea atenției micului nostru erou de azi, însă balanța înclină decisiv către automobilism. Este deja campion național la e-karting deși este doar în clasa a III-a.

Pe 9 mai, pe circuitul  Speed Park Bacău a câștigat o nouă etapă a campionatului național, iar acum așteaptă cu nerăbdare ridicarea restricțiilor cauzate de pandemie, pentru a putea merge în Italia la Campionatul Mondial, unde ar reprezenta România cu succes. Aștepta si în 2020 participarea la mondiale, însă pandemia a făcut imposibilă o adunare internațională a competitorilor de karturi electrice.

Acum, a trecut la un nivel superior, crescând încă puțin puterea motorului și ajungând în timpul antrenamentelor la viteze de 85km/h pe circuit. În ciuda faptului că este încadrat într-o categorie superioară de vârstă, Andrei nu are adversar în România.

La vizita sa în România, președintele Federației Internaționale de Automobilism, Jean Todt, i-a dat autograf micului nostru campion chiar pe costumul de concurs, iar Andrei a fost nevoit sa schimbe costumul și casca pentru a păstra intactă amintirea neprețuită primită în dar.

Mâine împlinește 10 ani, ocazie cu care îi urăm La mulți ani și cât mai multe poziționări pe primul loc al podiumului

Ce părere ai?

Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Iulian Marinescu luptă pentru a sprijini spitalele din România

Anunț de angajare PRIMĂRIA ULMI